“Alles valt of staat met de opleverdatum. Die is dus heilig verklaard bij Braam.”

Wat is sloopafval en wat kunnen we hergebruiken?

Precies in kaart brengen wat er allemaal moet gebeuren. Geen detail over het hoofd zien. Het is essentieel voor het welslagen van elk project. Reden waarom we onze ‘engineering’ liever in eigen huis houden. Wij weten wat we kunnen en kunnen bogen op een langjarige ervaring. En we weten vooral wat er wel en niet mogelijk is en kunnen dus ook exact bepalen welke mate van hergebruik gerealiseerd kan worden.

" Slopen vraagt om nauwkeurige engineering. Doen we dan ook liever zelf. "

René Braam

Aan de opleverdatum wordt niet getornd

Het lijkt zo simpel. De heiligverklaring van de opleverdatum. Maar ga er maar aan staan. Hoe organiseer je het allemaal zodat die datum ook echt gehaald wordt? Bij Braam zijn we daar duidelijk in en streven wij er altijd naar om zoveel mogelijk taken en verantwoordelijkheden van onze opdrachtgevers over te nemen. Zodat die zorg bij ons ligt. Met als geruststellend resultaat; Slopen zonder gezeik…

Bouwrijp maken

Infrawerkzaamheden

Bodemonderzoek

Grondsanering

Bouwrijp maken, infrawerkzaamheden, bodemonderzoek en waar nodig uitvoeren van grondsanering. Het valt allemaal onder onze werkzaamheden. En dankzij onze eigen recyclelocatie voor grondreiniging en puinrecycling is een goede afzet volledig geborgd.

" We doen het liefst zoveel mogelijk in eigen beheer. Dan weten we zeker dat 't goed komt. "

René Braam